Лондонського терориста знешкоджували за допомогою вогнегасника та бивня нарвала

| Тероризм, Незвичайна та спеціальна зброя | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

29 листопада у Лондоні стався теракт. Як повідомила поліція, весь напад тривав п'ять хвилин, підозрюваний на ім'я Усман Хан діяв самотужки.

Почалося все в будівлі Гільдії риботорговців "Фішмонгерс Хол", що неподалік Лондонського мосту. Там відбувалася конференція, присвячена реабілітації в'язнів.

На захід було запрошено і 28-річного Усмана Хана, якого раніше було засуджено за підготовку вибуху Лондонській фондовій біржі в 2012 році.

Відсидівши частину терміну (всього суд призначив йому покарання у 16 років тюремного ув'язнення), Усман Хан 10 місяців тому вийшов на волю умовно-достроково.

Як видно, обмеження свободи у вигляді електронного браслету не завадило Хану здійснити новий теракт.

Усман Хан Усман Хан

Спочатку вбивця взяв участь у ранковій навчальній сесії та відвідав кілька семінарів, де розповів про відбуття терміну за участь у підготовці теракту.

Близько 14:00 Хан напав на людей. Імовірно, його мішенями були студенти й викладачі, які брали участь у конференції. Однією з двох жертв терориста став координатор реабілітаційної програми по супроводженню колишніх засуджених Джек Мерріт.

Загиблий координатор реабілітаційної програми по супроводженню колишніх засуджених Джек Мерріт.Загиблий координатор реабілітаційної програми по супроводженню колишніх засуджених Джек Мерріт.

Хоча на нападнику був муляж вибухового пристрою, який він погрожував привести в дію, його спробував утихомирити принаймні один чоловік - колишній в'язень, який також був присутній на конференції.

Ця людина - 42-річний Джеймс Форд, був засуджений у 2004 році на 15 років за вбивство жінки. Термін його ув'язнення добігає кінця, і його було відпущено на день на цю конференцію.

Потім Хан вибіг з будівлі та кинувся до Лондонського мосту, де ще кілька людей спробували його роззброїти і повалити на землю.

Для нейтралізації злочинця беззбройні англійці використовували все, що потрапило під руку.

Лондонського терориста знешкоджували за допомогою вогнегасника та бивня нарвалаЛондонського терориста знешкоджували за допомогою вогнегасника та бивня нарвала

На відео, яке було зняте одним з очевидців, можна побачити, що громадяни використовували для цього, у тому числі, вогнегасник і півтораметровий бивень нарвала.

Таку незвичайну зброю відвідувач штаб-квартири лондонській Гільдії риботорговців зняв зі стіни і помчав за злочинцем.

Після інциденту на Лондонському мосту прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон закликав посилити систему покарання для терористів. Зокрема, відмовитися від умовно-дострокового звільнення для таких злочинців.

1,0 1 -1 5
Коментарів (11)

  • 01.12.2019 17:17
    #
    - 7 +

    Борис решил ужесточить систему наказания для террористов , да им на твоё ужесточение Боря , для них важен поступок , с ужесточением + ореол мученика в борьбе с неверными . Дай людям возможность защитить себя и окружающих , воспользовавшись КНО. Вроде как здравый дядька , а валит той же тропой , что и наши ху., хоплофобы из племени «не на часи» .

    • 01.12.2019 17:51
      #
      - 3 +

      Так им и дали,бивни нарвала..я думаю теперь на них пойдёт мода,достать с ножом до тебя не реально,а вот ты можешь неплохо наподдать )

      • теперь в европе, нетолерантные к почти исправившемуся зеку бивни, попадут под такой же запрет как и кс.и огнетушители до купи

  • 01.12.2019 21:04
    #
    - 3 +

    В Австралії стільцями ловили, тут бивнем, і там і там все ті ж мирні атакуючі, далеко підем

  • Бивень нарвала, Карл!
    БИВЕНЬ НАРВАЛА!
    Это должно стать не просто мемом. Это должно войти в историю!
    ,,...прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон закликав посилити систему покарання для терористів. Зокрема, відмовитися від умовно-дострокового звільнення для таких злочинців."
    -- Вот, это ужесточил! Как не крути, но, видимо, процесс деградации европейских наций необратим.

    • И, деградации так называемой ,,европейской демократии".

      • 03.12.2019 01:42
        #
        - 2 +

        Це прямо якась фантасмагорія, приїжджі мавпи озброюються високотехнологічним вогнепалом і поясами шахідів, а корінні європейці змушені захищатися від них зброєю ескімосів (я про бивень) :).

        • Да. Полный маразм. Возведенный в ранг государственной политики. Типа, массовый узаконенный мазохизм. Власть по-прежнему будет принимать всякое отребье со всего мира, а, если оно перевалит десяток - другой коренных жителей, и их детей -- мы готовы ими пожертвовать потому, что мы европейцы, демократы, гуманисты, и толерасты.
          Вот, и скажите, чем эта сраная английская власть отличается в этом вопросе от коммуняк?
          Да, ничем. Главное -- собственная безопасность. Пусть, хоть, весь народ передохнет.

  • ,,Однією з двох жертв терориста став координатор реабілітаційної програми по супроводженню колишніх засуджених Джек Мерріт."
    -- Бедный парень. Ему, бы, в кино сниматься.
    А, он полез в помойную яму дерьмо лопатою кидать.

  • 02.12.2019 14:53
    #
    - 2 +

    родственники террориста могут подать в суд на этих "бивнеборцев", и их будут судить, и, возможно, посадят.
    нет такого закона чтобы живого человека тыкать "бивнем нарвала", и травмировать огнетушителем.

  • 09.12.2019 11:39
    #
    - 0 +

    Очень наглядное подтверждение того, к чему приводит запрет для граждан на оружие. Европейская бюрократия взяла на вооружение все самое худшее из совковых законов. Что абсолютно закономерно.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати