Kali Key: як захистити напівавтоматичну гвинтівку від гоплофобів

| Аксесуари , Гвинтівки | Автор: Web admin

GEN2-A1 Kali KeyGEN2-A1 Kali Key

В США майже щодня можна прочитати новину про те, що гвинтівку AR-15 потрібно заборонити.

На даний момент в обох палатах Конгресу США зареєстровані законопроекти про заборону на володіння напівавтоматичними гвинтівками на федеральному рівні.

GEN2-A1 Kali KeyGEN2-A1 Kali Key

Але каліфорнійська компанія Kali Key випустила цікаве доповнення до гвинтівки AR-15, яке зможе захистити їх від заборони.

GEN2-A1 Kali Key – це звичайнісінький вкладиш, який дозволяє володіти цією гвинтівкою навіть в Каліфорнії. Для того, щоб встановити його у гвинтівку, не потрібно проводити ніяких модифікацій системи газовідведення.

GEN2-A1 Kali KeyGEN2-A1 Kali Key

Вставивши його у гвинтівку на місце стандартної ручки перезаряджання, порохові гази починають відводитись у екстракційне вікно, через що перестає працювати автоматика гвинтівки. В результаті, напівавтоматична гвинтівка стає гвинтівкою з ковзним затвором.

Друге покоління Kali Key ще стане в нагоді тим, хто полюбляє встановлювати глушники, адже він не дає пороховим газам вистрілювати в обличчя стрільця, і попереджує утворення сажі на оптичному прицілі.

MSRP: $97.95.

GEN2-A1 Kali KeyGEN2-A1 Kali Key

Web admin Автор: Web admin11207,1 Переглядів: 531 , Коментарів: 5 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (5)

  • 10.07.2020 13:33
    #
    - 6 +

    Чудово , перетрорити нормальну гвинтівку на лайно , навіщо робити з нею те для чого вона не розроблялася? Чи не зручнішим тоді буде звичайний болтовик? Який сенс купити напівавтомат і його так юзати?

    Проте я в шоці від того наскільки ж є модульною АR 15 , її можна перетворити на те що душа забажає

    • Это решение для тех, кто давно владеет AR-кой и не хочет терять её в случае принятия идиотских законов.
      А если всё-таки запретят полуавтоматы, то многие будут покупать болтовики.

  • 10.07.2020 19:30
    #
    - 2 +

    Невольно вспомнился персонаж фильма «Остров сокровищ» Джим Гокинс , при штурме форта он спрашивал у одного из членов команды заряжая его мушкет - : «пулю класть или не надо» , идти на поводу у хоплофобов , сознательно отказаться от собственной безопасности .

  • 11.07.2020 18:06
    #
    - 0 +

    Не разумней ли будет - избрать более адекватное руководство штата, чем изворачиваться от законоблудия неадекватов?!...А, как временная мера(до выборов) - сгодятся и эти девайсы...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати