Виклик двоєдушним противникам зброї від американського поліцейського

| Силові структури, Політики та зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Виклик двоєдушним противникам зброї від американського поліцейськогоВиклик двоєдушним противникам зброї від американського поліцейського

Це звернення опублікував у своєму блозі на Bangswitch заступник шерифа, котрий служить у правоохоронних органах з 1996 року.

Як і всі, я із задоволенням дивлюся в кінотеатрі хороші бойовики. І як поліцейський я знаю, з чим стикаються беззахисні люди, коли вони потрапляють у халепу, а поблизу немає тих, хто зміг би їм допомогти.

Тому мене дуже турбує та маячна антизбройова пропаганда, яку розносять деякі герої бойовиків. Я навіть відмовився платити за фільми, де грають Сталлоне та Шварценеггер.

А Марк Уолберг, котрий у фільмах «Стрілець» і «Вцілілий» показав кілька вагомих причин, чому я виступаю проти обмеження прав на володіння зброєю, регулярно жертвує гроші на усілякі кампанії, які «допомагають запобігти насильству із застосуванням зброї».

Про політиків взагалі нема чого казати, можна лише згадати випадок із колишнім сенатором-демократом Ліландом Йі, який виступав проти зброї, водночас займаючись її контрабандою. Або недавній арешт п'яної сенаторши-демократа Джамайли Нашид, яка тинялась по проїжджій частині із зарядженим пістолетом.

Тому спеціально для вас, шановні зірки та політики, що так палко виступають проти зброї, я пропоную ось що:

Проїдьтеся зі мною з тиждень у патрульній машині. Без камер, без охорони, без преси, без твіттера, снапчата та фейсбуку. Тільки ви і я, в патрульній машині, будемо виїжджати на реальні виклики. Ви побачите, з чим щодня стикаються звичайні люди, і як довго вони чекають, поки ми зможемо їм допомогти.

Ви зможете поглянути, що трапляється, коли проста людина не може самостійно захиститься від злочинця. Ви познайомитися з людьми, які змогли б уникнути болю, травм, візитів в лікарню, або моргу, якби вони були озброєні.

Ви зможете у живі очі побачити, чому 85% поліцейських – людей, які щодня мають справу з «насильством із застосуванням зброї», НЕ підтримують посилення збройового законодавства. Ви зрозумієте, чому більшість моїх колег впевнена, що більша кількість озброєних цивільних, змогла б зменшити кількість жертв психопатів, що стріляє в школах.

Ви б переконалися, що проблема «насильства», з якою зіткнулася Америка, з'явилася через погане батьківське виховання та нестачу сімейних цінностей, а не через «збройову культуру».

1,0 1 -1 7
Коментарів (5)

  • 06.12.2014 16:07
    #
    - 3 +

    А я про Шварценеггера не понял, он что против распространения оружия?!?!?! Такого просто не может быть, ну или я отказываюсь верить.

    • 06.12.2014 18:11
      #
      - 3 +

      Увы, но это так - pagesix.com

    • 08.12.2014 09:26
      #
      - -1 +

      "Последним шагом на посту губернатора (Шварценеггера) стало подписание указа о декриминализации хранения марихуаны весом до одной унции..." ru.wikipedia.org
      Вот такой необычный республиканец: за легализацию марихуаны и ужесточение контроля над оборотом оружия. У него есть личный танк M47 «Паттон II».

  • 06.12.2014 16:12
    #
    - 0 +

    Глас вопиющего в пустыне

  • 06.12.2014 22:18
    #
    - 4 +

    Прям "крик души". Да только всяким лоббистам "антиоружейникам" разве есть дело до жизни простых людей?!
    У нас та же ситуация. Оружие носить могут только "избранные". Только вот кем они избраны интересно? Не Богом точно...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати