Все більше жінок долучається до збройової культурі

| За кордоном, Жінки та зброя, Факти, статистика та аналітика | Автор: Web admin
По-русски

Жіночий сегмент індустрії спортивної стрільби – найперспективнішийЖіночий сегмент індустрії спортивної стрільби – найперспективніший

Згідно із доповіддю Національної федерації стрілецького спорту США (NSSF), все більша кількість жінок купує зброю, бере участь у змаганнях зі спортивної стрільби, а також отримує дозвіл на приховане носіння.

Департамент ліцензування штату Вашингтон це підтверджує: 23% з усіх дозволів на приховане носіння були видані жінкам – а це 110,615 із загальних 481,329.

За останні 12 місяців жінки пересічно витрачають на зброю $ 870, і більше ніж $ 400 на аксесуариЗа останні 12 місяців жінки пересічно витрачають на зброю $ 870, і більше ніж $ 400 на аксесуари

На нещодавній виставці SHOT Show можна було побачити безліч товарів, котрі призначені саме для жінок.

«Жіночий сегмент індустрії спортивної стрільби – найперспективніший», – переконані у NSSF. Вони провели опитування серед жінок, які купували зброю за останні 12 місяців, і з'ясували, що жінки пересічно витрачають на зброю $ 870, і більше ніж $ 400 на аксесуари.

Улюблений вибір жінок серед зброї – напівавтоматичні пістолетиУлюблений вибір жінок серед зброї – напівавтоматичні пістолети

Їхній улюблений вибір серед зброї – напівавтоматичні пістолети, і 56% жінок відповіли, що у них вже є такий. На другому місці опинився дробовик з 50%. 42% жінок мають дозвіл на приховане носіння, 73% – відвідували хоча б одне заняття зі стрільби. Основна причина придбання зброї – самозахист, також згадувалося мисливство та плінкінг із друзями.

Третина опитаних жінок були новачками у світі зброїТретина опитаних жінок були новачками у світі зброї

Ще один цікавий факт: третина опитаних жінок були новачками у світі зброї. Свою першу зброю вони придбали за останні три роки, а їхній вік знаходився у межах 18-34 років.

Але найголовніше, що ці жінки не їздять по країні і нічого не вимагають. Вони просто хочуть, щоб їх, а також їхні конституційні права, залишили у спокої.

1,0 1 -1 6
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати