Я ненавидів зброю та NRA. Але якось мене пограбували: розповідь журналіста Райана Мура

| Самооборона, За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin

Журналіст Райан МурЖурналіст Райан Мур

Я ненавидів зброю ще з часів, коли був підлітком. Зі зброї було вбито Джона Леннона, президента Джона Кеннеді, Роберта Кеннеді та Мартіна Лютера Кінга. Я вважав, що достатньо буде позбутися зброї, і тоді проблему буде вирішено.

У грудні 2012 р. я навіть звернувся до Президента Обами у Twitter з закликом відмінити Другу поправку та зупинити NRA. Проте у нього і не було повноважень, щоб зробити хоча б одне з двох.

Я звернувся до Президента Обами у Twitter з закликом відмінити Другу поправку та зупинити NRAЯ звернувся до Президента Обами у Twitter з закликом відмінити Другу поправку та зупинити NRA

А за 5 місяців після цього, у Сан-Франциско мене пограбували.

А за 5 місяців після цього, у Сан-Франциско мене пограбували.А за 5 місяців після цього, у Сан-Франциско мене пограбували.

Один грабіжник приставив пістолет до мого обличчя, а другий – до потилиці. Вони забрали мій MacBook Air, два iPad, iPhone, iPod Touch та гаманець.

Після пережитого жаху я став став дивитися на речі з іншого боку. Я став втіленням приказки про те, що консерватор – це ліберал, якого пограбувала реальність.

Пізніше я став домовласником і зрозумів, що найкращий спосіб захиститись від вторгнення у свій дім – за допомогою вогнепальної зброї. Так я і став власником зброї. Дуже скоро я зрозумів, що мені дуже подобається проводити час на стрільбищі. Потім я вступив до NRA, перейшов до табору консерваторів та став щирим прибічником Другої поправки.

Я жертвую гроші NRA через таких активістів, як Девід Хогг та актриса Аліса Мілано, які постійно нападають на NRA. Я жертвую гроші тому, що хочу, щоб NRA продовжувала відстоювати наші конституційні права.

Я жертвую гроші NRA після масових вбивств через анти-збройний рух лівих. Заклики бойкотувати NRA та ввести заборону на зброю – це причина того, чому тисячі нових людей приєднуються до NRA, а дійсні члени – жертвують більше. Ліві – це основна причина того, що у лютому, після жахливого теракту у Паркленді, кількість пожертв NRA потроїлась.

Коли у Twitter з’явився хештег #KillTheNRA, я роздав 11 членств у NRA.

Коли у Twitter з’явився хештег #KillTheNRA, я роздав 11 членств у NRA. Коли у Twitter з’явився хештег #KillTheNRA, я роздав 11 членств у NRA.

Коли у Twitter з’явився хештег #KillTheNRA, я роздав 11 членств у NRA. Коли у Twitter з’явився хештег #KillTheNRA, я роздав 11 членств у NRA.

І так, я вважаю, що вчителі повинні бути озброєними. По всій країні багато вчителів проходять тренування та починають приховано носити зброю, щоб давати відсіч та захищати своїх учнів.

Ми повинні дати викладачам шанс, замість того, щоб їм доводилося своїми тілами прикривати своїх учнів. Це просто абсурд – ми захищаємо стадіони, банки, суди, обраних чиновників озброєними людьми, проте залишаємо класи вразливими до нападів.

Як і колишній інструктор NRA Стівен Віллефорд, який заступився за парафіян церкви у Техасі минулого листопада, члени NRA готові та бажають ризикувати своїм життям заради інших.

«Вільні від зброї зони» не працюють, як і інші анти-збройні закони. Вони лише обеззброюють законослухняних громадян, а не злочинців, які не слідують законам.

Тому ось моя відповідь на запеклу критику NRA: ні, членам NRA зброя не важливіша за дітей, і ні, NRA – це не терористична організація. Ви не зустрінете більшого патріота, ніж член NRA – і наші ряди ростуть.

Розповідь журналіста Райана Мура

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 969 , Коментарів: 3 - 10 +
1,0 1 -1 10
Коментарів (3)

  • 23.10.2018 17:22
    #
    - 8 +

    Ніщо так не прочищає мізки від недолугих поглядів на життя як ствол пістолета приставлений до лоба і власне барахло яке в тебе відібрали - тобто сутичка хибної теорії і буденної вуличної практики. )))

  • 23.10.2018 17:22
    #
    - 10 +


    путь человека, который наконец столкнулся с реальной жизнью ... не опоздайте сделать выводы. учитесь на ошибках других.

  • 23.10.2018 20:12
    #
    - 1 +

    Як реклама НРА норм. Але НРА вже давно не бореться за права, а в основному приписує собі чужі досягнення (наприклад справу про приховане/відкрите носіння виграли не НРА, а 2nd Amendment Foundation). А ще створює істерію і рекламу, щоб більше грошей їм несли.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати