У Франції терорист захопив заручників у супермаркеті

| За кордоном, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

Супермаркет Super U в місті Треб, в якому утримують заручників.Супермаркет Super U в місті Треб, в якому утримують заручників.

Просто зараз у французькому місті Треб відбувається поліцейська спецоперація зі звільнення заручників у супермаркеті Super U. Невідомий чоловік із криками «Аллах Акбар», стріляючи в поліцейських, забіг до супермаркету і забарикадувався там.

На місці вже працює французький спецназ, і поки що жодних подробиць про операцію немає. Прем'єр-міністр Франції Едуард Філіп вже охарактеризував ситуацію, як серйозну.

«Я чув постріли. Тоді навколо було лише кілька жандармів. Але зараз їх тут від 200 до 300 осіб. Місце оточили, і зараз нас усіх відвезуть звідси» – розповідає свідок.

До того, як захопити заручників, терорист намагався на автомобілі збити чотирьох неозброєних поліцейських, котрі вийшли на пробіжку, але ті встигли відскочити вбік. Потім терорист відкрив по ним вогонь, і поранив одного в плече.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 258 , Коментарів: 1 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (1)

  • 23.03.2018 16:48
    #
    - 5 +

    " Невідомий чоловік із криками «Аллах Акбар», стріляючи в поліцейських..."
    - Ні, ну як так можна?! Франція ж приєдналася до рішення ЄС щодо посилення контролю над зброєю! Тепер там має бути безпечно!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати