Sergii Krymets

Sergii Krymets

Рейтинг 29,0

Нові судді зі старого слідства

| Законодавство, Юридичні питання | Автор: Sergii Krymets

Нові судді зі старого слідстваНові судді зі старого слідства

«...Конституція України значно розширила коло питань суспільного життя, що визначаються чи встановлюються виключно законами України як актами вищої після Конституції України юридичної сили в системі нормативно-правових актів. Відповідно до статті 92 Конституції України законами України мають регламентуватися найважливіші суспільні та державні інститути (права, свободи та обов'язки людини і громадянина; вибори, референдум; організація і діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади тощо)...».

Із рішення Конституційного Суду України

Нещодавно сталася подія, на жаль майже непомічена широким загалом, негативні наслідки якої громадяни України будуть змушені ще довго розгрібати.

Рейтинг: 19, Тип: Блоґ, Переглядів: 685 , Коментарів: 5

«Все фигня. Давай по-новой»

| Законодавство, Юридичні питання | Автор: Sergii Krymets

«Все фигня. Давай по-новой»«Все фигня. Давай по-новой»

« … Ситуація, яка склалась у державі, свідчить про стрімке зростання переліку обставин, потенційно орієнтованих на створення небезпеки та перешкоджання безперервній діяльності загальнодержавних органів публічної влади. … Викликає занепокоєння і оприлюднена правоохоронними органами інформація щодо наявних терористичних загроз, зокрема в оточенні парламенту … »
(із пояснювальної записки до законопроекту)

І от вже депутати приймають зміни до Закону України «Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб», щоб запобігти цим загрозам.

Рейтинг: 19, Тип: Блоґ, Переглядів: 1304 , Коментарів: 7

Щоб "лас-вегасу" не було

| Силові структури, Нелегальна зброя | Автор: Sergii Krymets

Результат відповідального зберіганняРезультат відповідального зберігання

«Щоб не допустити кривавого "лас-вегасу" в Україні, шановні власники легальної зброї, зберігайте її відповідально!» – радить Артем Шевченко, голова Департаменту комунікацій МВС України у своєму пості щодо «проведення блискучої операції з реалізації оперативної інформації» (не пряма мова, порядок слів змінено).

Рейтинг: 22, Тип: Блоґ, Переглядів: 1183 , Коментарів: 2

Вам загрожує небезпека? Не хвилюйтеся - ви лише «0,01 відсоток»

| Легалізація КНЗ, Законодавство, Самооборона | Автор: Sergii Krymets

Іван ВарченкоІван Варченко

«Будь-яка дискусія про короткоствольну вогнепальну зброю, яка виходить із засадничого положення, що ми повинні її мати для того, щоб захищати свої інтереси на вулицях, - ця дискусія вкрай шкідлива, непотрібна і більше злочинна по відношенню до українського народу. Тому що насправді випадків, коли потрібно застосовувати зброю, 0.01 відсоток серед тих конфліктів, які відбуваються на вулицях ... може тягнути за собою використання зброї. І ми бачимо тому безліч таких підтверджень цієї ситуації: на базарах; якісь конфлікти - хто кому на ногу в транспорті наступив; хто кого випередив автомобілем; вони завершуються тим, що люди починають стріляти один в одного зі зброї ...» © Іван Варченко, радник міністра внутрішніх справ України.

Рейтинг: 17, Тип: Блоґ, Переглядів: 1022 , Коментарів: 14

Поки Князєв чекає доки "кипяток остынет", щорічно гинуть тисячі беззахисних українців

| Самооборона | Автор: Sergii Krymets

Сергій КнязєвСергій Князєв

Що ж, судячи з усього, ставлення кожного чергового представника МВС до права українців на збройний захист себе, своєї родини, третіх осіб, здоров'я, життя та майна від протиправних посягань – є лакмусовим папірцем для визначення його адекватності.

Це зручно: ЗА – можна далі спостерігати за ним, підтримувати та вести якийсь діалог; ПРОТИ – присипте хлоркою, що б не пахло, та рухайтесь далі.

Рейтинг: 21, Тип: Блоґ, Переглядів: 1145 , Коментарів: 13

Несколько слов о праве министра награждать оружием, которое он сам себе и приписал

| Легализация КНО, Политики и оружие, Законодательство | Автор: Sergii Krymets

Фото prokurorska-pravda.todayФото prokurorska-pravda.today

Текущий министр МВД выразил свою «позицию по праву владения и доступу к огнестрельному короткоствольному нарезному оружию», затронув при этом вопросы наградного оружия.

«Министр внутренних дел имеет право принимать решение о награждении… Я этим правом активно пользуюсь», – заявил Аваков.

Рейтинг: 23, Тип: Блоґ, Просмотров: 1485 , Комментариев: 3

Декілька питань до Антона Геращенка

| Легалізація КНЗ, Політики та зброя, Законодавство | Автор: Sergii Krymets

Порада від майстраПорада від майстра

Вчора у етері телеканалу Zik (з 20:15 по 21:00) на питання «як людині захистити себе саме на вулиці від нападу» пан Антон Геращенко порадив українцям використовувати проти нападників «прийоми бойових мистецтв» або «бити кулаком у обличчя» (зараз за дослівність фраз не відповідаю, але суть збережено).

Рейтинг: 43, Тип: Блоґ, Переглядів: 2461 , Коментарів: 24