Classic guns from Texas company Cimarron Firearms Co. Inc

| Handguns, Rifles | Author: Web admin
Українською По-русски

Classic guns from Texas company Cimarron Firearms Co. IncClassic guns from Texas company Cimarron Firearms Co. Inc

At SHOT Show 2016 held in Las Vegas, Dave “Abilene” Parker, Cimarron Firearms Co. Inc representative told representatives of Ukrainian Gun Owners Association about some classic American guns manufactured by his company.

First was the revolver, that “Won the West” – Colt Single Action Army .45. It is available in various calibers, up to .44 Magnum.

The next was the Colt 1851 Navy Conversion .38 Special, which Clint Eastwood character carried in “The Good, the Bad, and the Ugly” movie.

Next came the Competition model with an octagonal barrel and shortened hammer pull, which helps competition shooters shoot faster than the others.

Next gun was a 12-gauge hammer, which was used by every barmen and stagecoach drivers - Colt 1878.

In conclusion, Dave showed us the most popular rifle in the Wild West - Winchester 1873, which shoots pistol cartridges – .32, .44, and .45.

SHOT Show 2016: Classic guns from Texas company Cimarron Firearms Co. Inc

1.0 1 -1 4
Comments (5)

  • 15.03.2016 19:01
    #
    - 3 +

    Господи , голова кругом идет от того , что все это кто - то может спокойно ( на законных основаниях ) , вполне доступно приобрести , от доброй зависти и от чувства собственной неполноценности на фоне всего этого можно потеряться . Не говоря уже о самом празднике как Shot show или IWA , просто праздник , иначе не скажешь ( как Золушка на балу ).

    • 16.03.2016 21:24
      #
      - 0 +

      Жить нужно в стране, а не на территории.Сегодня звонил знакомый из Одессы, в области творится нечто похожее на период безвластия после октябрьского переворота, люди вечером уже не покидают своих домов и трясутся до утра.Приезжает молодежь, надо полагать из Одессы и грабят, забирают все что имеет хоть малейшую ценность и люди запуганно молчат и терпят...

      • 21.03.2016 10:55
        #
        - 0 +

        У меня дочь учится в Одессе и ничего такого не говорила.Какие-то наркоманы наверное лазят по дворам в поисках алюминиевой кастрюли.Что там,с соседскими мужиками нельзя устроить дежурство или засаду,раз полиции нет?Таких один раз хорошо нагнать битами и все-больше не появятся

  • 16.03.2016 09:45
    #
    - 0 +

    Читал и плакал...


Please, login to use comments